Vuosi on vaihtunut ja nyt on aika kiittää kaikkia asiakkaitamme ja ottaa pieni katsaus taakse päin.

Vuosi 2019 oli onnistunut ja kiireinen. Kahden työn ja perhe-elämän yhdistäminen toi välillä hieman haasteita, mutta ihmeen kaupalla siitä selvittiin.
Alkuvuonna varsinkin venyteltiin rajoja, kun valmistauduimme lapsimessuille, hoidin verkkokauppaa, olin päivätyössä ja pyöritin lapsiperheen arkea kotona. Iso kiitos taustajoukoille jotka auttoivat jaksamaan!

Oikeastaan kaikki suurimmat harppaukset tehtiin syksyllä.
Uudistimme tuotteita ja pakkauksia, saatiin niihin myös upeat uudet design from Finland ja avainlippumerkit.
Uutena tuotteena meille tuli ihanan pehmeät ruokalaput, joiden suunnittelu ja toteutus vei enemmän aikaa kun olimme suunnitelleet, mutta se oli sen arvoista! Ruokalaput otettiin vastaan todella hyvin ja kevään upeat värit on jo suunnitteilla.

Laitoimme myös koko verkkokaupan uusiksi ja tarkoitus olisi alkuvuodesta saada käyttöömme jälleenmyyjien oma portraali joka nopeuttaa ja helpottaa myös jälleenmyyjien tilauksia. Suuri kiitos vielä Essinea, joka on ottanut tuotekuvamme verkkokauppaan.

Syksyllä akilesjänteeni katkesi koripalloa pelatessa ja leikkauksen jälkeen oli edessä pitkä toipuminen kipsin kanssa.
Tein samoihin aikoihin myös ison päätöksen ja irtisanouduin päivätyöstäni. Päätin ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Kiitos kaikille teille asiakkaille, jotka olette mahdollistaneet tämän päätöksen. Päätös tuntuu edelleen todella hyvältä ja nyt voin keskittyä viemään Myloa täysillä eteenpäin.

Teimme vuonna 2019 upeita yhteistöitä ja pääsimme myös ilahduttamaan asiakkaitamme Ella´s Khitchenin, Organixin ja Pandan tuotteilla.

Iso kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme! Ilman teitä ei olisi meitä <3
-Lotta

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *