Olettekin varmasti huomanneet, että yrittäjä lomailee maaliskuussa Thaimaassa. Tämä ei vaikuta verkkokauppamme toimintaan tai tilausten postituksiin, ihanat apulaisemme hoitavat postiktuksen 1-4 arkipäivän välein. Ainoastaan kustomoitujen tuotteiden postitukset viivästyvät ja ne lähetämme teille heti lomalta palattuamme 24.3.
Ruokalaput ovat tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta kevään uutuuden saapuvat meille maaliskuun aikana ja lisäämme ne heti verkkokauppaan kun saamme kuvat otettua. Tulossa on ihania värejä mm. musta, keltainen ja desert sage, jota olette kovasti toivoneet.

Maaliskuussa tilaukset lähtevät matkaan yhteistyössä Foodin kanssa! Mukaan matkaan pakkaamme herkullista ja eettisesti tuotettua raakasuklaata. Pieni herkuttelu hetkin on aina sallittu 🙂

Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista. Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto. Foodinin raakasuklaa on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä. Luomu, raaka, maidoton, lisä- ja säilöntäaineeton.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *