Joulukuun lähetykset

Postin työnseisaus on saatu ratkaistua ja Posti lupailee, että myös kirjeposti ehtii Jouluksi perille! Mikäli tuotteilla on kiire, suosittelemme valitsemaan varmuuden vuoksi vielä Matkahuollon lähellä-paketin.

Loka,-ja Marraskuussa olemme muistaneet lähetyksissämme perheen pienimpiä, mutta Joulukuun paketteihin laitamme herkkuja myös vanhemmille. Joulukuun paketit lähetämme yhteistyössä Pandan kanssa. Perjantaina meille saapui lavallinen suussa sulavaa valkosuklaata ja tänään pääsemme lisäämään niitä kaikkiin paketteihin!

Meille on myönnetty Design from Finland merkki!

Kun kaksi vuotta sitten aloitin tuttinauhojen valmistamisen, ei itselläni ollut minkäänlaista päämäärää yrityksen suhteen. Halusin vain jotakin omaa tekemistä, toisin sanoen harrastuksen, jonka parissa voin kehittää itseäni ja pieni lisätulo äitiyslomalla ei ollut haitaksi. En osannut unelmoidakkaan, että jonain päivänä tämä ”harrastus” työllistäisi minut kokonaan.

Nyt olemme kuitenkin siinä pisteessä, että meille on myönnetty Avainlippu,- ja Design from Finland- merkki! Isoja askeleita pienelle yritykselle.

Marraskuun lähetykset

Postin työnseisaus alkaa maanantaina 11.11 ja se tulee vaikuttamaan myös meidän lähetyksiin. Tästä johtuen olemme lisänneet matkahuollon lähellä-paketin toimitusvaihtoehtoihimme. Matkahuollon paketti on hieman kalliimpi kuin postin, mutta me maksamme erotuksen lakon aikana. Mikäli tuotteilla on kiire, suosittelemme valitsemaan matkahuollon.

Meillä on ilo kertoa teille, että toimitamme Marraskuun paketit yhteistyössä Organixin kanssa! Laitamme siis kaikkiin paketteihin mukaan ihania yllätyksiä.

Organix valmistaa ruokia lapsille parhaista ainesosista. Meillä nämä tosin uppoaa välipalaksi myös äidille ja isille.