3,95€ Posti pikkupaketti 
4,95€ Postipaketti

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Tietosuojaseloste

REKISTERINPITÄJÄ

MYLO (Y-tunnus: 2866944-3)
Tinnilänkatu 6, 15230 LAHTI

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Lotta Mykkänen info@mylo.fi 0505225527

Sitoudumme suojaamaan asiakkaidemme tietoja. Luovutamme henkilötietoja maksupalveluntarjoajalle verkkokauppa-maksujen suorittamiseksi, sekä tarpeen tullen myös tahoille, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin, kuten toimivaltaisille viranomaisille.

Omalta tilinhallinta-sivulta voit halutessasi muuttaa tietojesi käyttöä ja yhteystietojasi. Voit peruuttaa aiemmin antamasi suostumuksen esim. uutiskirjeeseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

KERÄÄMÄMME TIEDOT

Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja: Asiakkaan etu- ja sukunimi, asiakasnumero, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköposti, kieli, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista sekä tietoja asiakkaan ostotapahtumista ja alennuksista sekä mahdolliset käyttäjätunnukset ja salasanat.

Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi MYLON verkkokaupasta.

KÄYTTÖTARKOITUS

Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen eikä niitä luovuteta säännönmukaisesti edelleen ulkopuoleiselle taholle.

Henkilötietoja käytetään:

Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
Liiketoiminnan kehittäminen
Asiakaskokemuksen kehittämiseen
Analytiikkaan ja tilastointiin
Maksamiseen, maksujen valvontaan ja perintään

HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Sitoudumme suojaamaan asiakkaidemme tietoja. Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu salasanoin. Tietoihin on käyttöoikeus vain MYLON palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään.

Luovutamme henkilötietoja maksupalveluntarjoajalle verkkokauppa-maksujen suorittamiseksi, sekä tarpeen tullen myös tahoille, joilla lainsäädännön mukaan on oikeus tietojen saantiin, kuten toimivaltaisille viranomaisille.

TIETOJEN SÄILYTYS

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa.

VERKKOANALYTIIKKA

Alla olevat palvelut keräävät anonymisoitua tietoa sivuilla vierailuista ilman henkilökohtaisia tietoja:

Google Analytics

KOHDENNETTU MARKKINOINTI

Sivuilla vierailun perusteella saatamme tehdä kohdennettua mainontaa seuraavissa palveluissa:

Facebook, Instagram, Mailchimp