Skip to content

Tilaus- ja toimitusehdot

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Kirje- Tulee suoraan postilaatikkoon 2,95€ -3,45€

Huomioithan, että posti kuljettaa kirje lähetykset  2-4 arkipäivän sisällä. Kesä-aikaan kirjepostia ei jaeta tiistaisin ja perjantaisin. Mikäli tuotteella on kiire, suosittelemme valitsemaan paketti toimituksen.

Paketti- toimitetaan lähimpään paketti-automaattiin 4,95-6,90€

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeinä ja paketteina

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai vioittunut ilmoitathan siitä välittömästi osoitteeseen info@mylo.fi. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSAIKA

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tuotteet postitetaan 1-4 arkipäivää tilauksesta, ellei toisin mainita. Mikäli tuotteella on kiire, laitathan siitä maininnan tilauksen yhteydessä, yritämme tehdä parhaamme. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tilauksen yhteydessä.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy

Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

VAIHTO-JA PALAUTUSEHDOT

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Nimellisillä / kustomoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut

REKLAMAATIO

Poista rikkoutunut tuote välittömästi käytöstä ja ilmoita siitä osoitteeseen info@mylo.fi

hey you!

Do you visit us regularry?

To get full benefits from our community please log in / Register

Hae jälleenmyyjäksi

TILAA UUTISKIRJE

Saat tuoreimmat uutuudet ja uutiset suoraan sähköpostiisi.