3,95€ Posti pikkupaketti 
4,95€ Postipaketti

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Keksi purulelu – Sage

Keksi purulelu – Sage

18,95 

Keksi purulelu Sage on kaunis ja käytännöllinen apu hampaita saavalle lapselle

Hauskannäköinen Keksi-purulelu helpottaa vauvan oloa silloin, kun ikenet kutisevat hampaiden teosta. Purulelun saa kätevästi kiinni vauvan vaatteisiin, jolloin se ei katoa tai likaannu maahan pudotessaan. Lelun helminauha ja herkullisen näköinen keksi tarjoavat myös tunnusteltavaa vauvan sormille. Turvallinen purulelu vauvalle on valmistettu käsin myrkyttömistä ja kestävistä materiaaleista tarkkojen standardivaatimusten mukaan.

  • Herkullinen Keksi-purulelu
  • Helpottaa vauvan ikenien kutinaa
  • Kätevä klipsikiinnitys pitää lelun tallessa
  • Nauhan pituus 21,5 cm
  • Valmistettu myrkyttömästä, bpa-vapaasta elintarvikesilikonista
  • Nauhana kestävä satiininyöri
  • Muoviklipsi
Osasto:

Mylo purulelut

Vauvan purulelu lievittää hampaiden puhkeamisesta johtuvaa ikenien kutinaa. Kun lelun voi kiinnittää klipsillä vauvan vaatteisiin, se pysyy tallessa, eikä pääse putoamaan maahan tai lattialle. Purulelun voi pestä lämpimällä vedellä ja miedolla saippuaseoksella. Emme suosittele muovisen klipsin keittämistä.

Keksi-purulelu on kotimainen, käsin valmistettu tuote, ja se täyttää EN71-standardin vaatimukset. Kaikissa leluissamme on CE-merkintä. Valmistamme purulelut itse ja voimme näin taata niiden kestävyyden ja turvallisuuden.

Käytämme puruleluissamme myrkyttömästä, bpa-vapaasta elintarvikesilikonista valmistettuja helmiä sekä kestävää satiininyöriä. Materiaalimme tulevat tarkkaan valituilta ja luotettavilta tehtailta, ja materiaalit on kemikaalitestattu (SGS).

Huomaathan, että purulelu on kuitenkin käytössä kuluva tuote, joten turvallisuuden vuoksi testaathan sen kestävyyttä säännöllisesti. Purulelu sisältää pieniä osia ja ne voivat rikkoutuessaan olla vaarallisia pienille lapsille.

Mylon käsin valmistetut purulelut löydät verkkokaupastamme monissa kauniissa sävyissä. Valikoimastamme löytyy myös purulelu nimellä. Tutustu samalla ostosreissulla myös kauniisiin tuttinauhoihin, tutteihin sekä ruokailuvälineisiin!

Lisätiedot

Paino 0,060 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 19 × 1 cm (senttimetri)

Tuotekategoriat