3,95€ Posti pikkupaketti 
4,95€ Postipaketti

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Loop tuttinauha – Desert

Loop tuttinauha – Desert

17,95 

Loop tuttinauha Desert

Rengastutteihin sopiva tuttinauha
Helmien materiaali: 100 % elintarvikelaatuinen silikoni ja käsittelemätön pyökki
Paksuus: 12-15 mm
Pituus: 21,5 cm

Käytämme tuttinauhoissamme myrkyttömästä, bpa-vapaasta elintarvikesilikonista ja käsittelemättömästä pyökistä valmistettuja helmiä sekä kestävää satiininyöriä. Klipsimme on valmistettu nikkelivapaasta metallista. Materiaalimme tulevat tarkkaan valituilta ja luotettavilta tehtailta. Materiaalit on kemikaalitestattu (SGS).

Tuttinauhamme vastaavat standardin SFS-EN 12586 vaatimuksia.

Valmistamme kaikki tuttiketjumme itse ja voimme näin taata niiden kestävyyden ja turvallisuuden.

Mylo tuttinauhat

Vauvan vaatteisiin kiinnitettävä tuttinauha pitää tutin tallessa ja lapsen ulottuvilla. Se ehkäisee myös tutin likaantumista, sillä tuttinauhaan kiinnitetty tutti ei pääse putoamaan maahan tai lattialle. Tuttinauhan voi pestä lämpimällä vedellä ja miedolla saippuaseoksella. Emme suosittele metalliosien keittämistä.

Valmistamme tuttinauhat käsin taataksemme niiden kestävyyden. Käytämme tuttinauhoissamme myrkyttömästä, bpa-vapaasta elintarvikesilikonista valmistettuja helmiä sekä kestävää satiininyöriä. Klipsimme on valmistettu nikkelivapaasta metallista. Materiaalimme tulevat tarkkaan valituilta ja luotettavilta tehtailta, ja materiaalit on kemikaalitestattu (SGS). Tuttinauhamme vastaavat standardin SFS-EN 12586 vaatimuksia.

Tuttinauha on kuitenkin käytössä kuluva tuote, joten turvallisuuden vuoksi testaathan tuttinauhan kestävyyttä säännöllisesti. SFS-tuttinauhastandardeihin voit tutustua täällä.

Mylo tuttinauhat nimellä ovat suomalaisia, käsityönä valmistettuja ja turvallisia tuotteita. Tuttinauhojen lisäksi löydät verkkokaupastamme monia kauniita lastentarvikkeita, kuten tutteja, puruleluja ja ruokailuvälineitä.

Varoitus! Tuttinauha ei ole lelu. Se sisältää pieniä osia, ja ne voivat olla vaarallisia pienille lapsille, joten ethän jätä lasta valvomatta tuttinauhan kanssa. Älä koskaan anna lapselle rikkinäistä tuotetta.

Huom! Klipsin kiinnittäminen liian paksuun materiaaliin saattaa aiheuttaa klipsin löystymisen.

Lisätiedot

Paino 0,035 kg (kilogramma)
Mitat 9 × 24 × 1 cm (senttimetri)

Tuotekategoriat