3,95€ Posti pikkupaketti 
4,95€ Postipaketti

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Vauvan nokkamuki 6 kk+ – silikonia – desert

Vauvan nokkamuki 6 kk+ – silikonia – desert

15,95 

Silikoninen nokkamuki

Kahvallinen, silikonista valmistettu nokkamuki on suunniteltu pienille käsille. Mukissa on kaksi kahvaa, joista pikkuinen saa tukevan otteen. Mukin pehmeä nokka on hellävarainen vauvan ikenille ja hampaille. Irrotettavan kannen ansiosta mukia voi käyttää vielä pitkään nokkamukivaiheen jälkeen.

  • Ikäsuositus 6 kk+
  • Muki on mikroaaltouunin kestävä (ilman kantta)
  • Voi pestä astianpesukoneessa
  • Valmistettu 100 % korkealaatuisesta elintarvikelaatuisesta silikonista.
  • Lämmön vaihtelut -40 °C +200°C
  • Koko: 10,5 cm x 12 cm x 7 cm
  • Tilavuus 150 ml
Osastot: ,

Silikoninen nokkamuki sopii pieniin käsiin

Silikoninen nokkamuki on hellä vauvan hampaille ja ikenille. Kahvojen ansiosta pikkuinen saa mukista tukevan otteen, jolloin nokkamukista juomaan opettelu käy vaivattomammin. Silikonin pehmeyden vuoksi muki kestää myös kovakouraisempaa käsittelyä, eikä kolhiinnu osuessaan pöytään tai pudotessaan lattialle.

Nokkamuki puolivuotiaalle vauvalle tukee pienen ihmisen motoristen taitojen kehittymistä. Ennen tätä ikää vauva on juuri oppinut tarttumaan asioihin vieden ne suuhunsa. Esineitä tutkitaankin maistamalla, joten samaan kehitysvaiheeseen sopii helposti myös mukin käytön opettelu.

Turvallinen nokkamuki on valmistettu 100 % korkealaatuisesta elintarvikekelpoisesta silikonista. Muki kestää laajaa lämmönvaihtelua aina -40 asteesta jopa 200 asteeseen asti, joten voit pestä sen astianpesukoneessa ja laittaa ilman kantta myös mikroaaltouniin. Mukin vetoisuus on 1,5 desilitraa. Valikoimastamme löydät myös pillimukit, purulelut sekä kauniit, käsin tehdyt tuttinauhat.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Tuotekategoriat