3,95€ Posti pikkupaketti 
4,95€ Postipaketti

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Silikonilusikat 4 kk+ – lemonade & desert

Silikonilusikat 4 kk+ – lemonade & desert

13,95 

Silikonilusikat

Silikonilusikka sopii hyvin vauvan ensilusikaksi, sillä se on pehmeä, kevyt sekä hellä ikenille ja hampaille. Pitkän varren ansiosta lusikka myös ylettää hyvin syvemmänkin astian tai vauvanruokapurkin pohjalle. Siro lusikkaosa taas sopii hyvin vauvan pieneen suuhun.

  • Ikäsuositus 4 kk+
  • Astianpesukoneen kestävä
  • Valmistettu BPA-vapaasta 100% elintarviketason silikonista.
  • Varren sisässä vahvike (PA6)
  • Pituus: 14,8 cm
Osastot: ,

Parhaat ruokailuvälineet vauvalle

Vauvan ensilusikan on hyvä olla kevyt, pehmeä ja vauvan suuhun sopiva. Silikoninen vauvan lusikka on helppo pitää kädessä ja se on myös hellä pienen ihmisen ikenille sekä juuri puhkeaville hampaille. Pakkauksessa on kaksi lusikkaa, joista toisella voit syöttää vauvaa ja toisen voit antaa vauvalle.

Kun vauva aloittaa kiinteän ruoan maistelun, on tämä myös luonnollinen hetki ottaa käyttöön vauvan omat ruokailuvälineet. Vaikka vauvan omatoiminen ruokailu tapahtuukin pitkään vielä ”sormituntumalla”, on hyvä totutella heti myös ruokailuvälineisiin. Vauvan ensilusikan tulee olla pehmeä ja lusikkaosan pienikokoinen.

Vauvan ruokailuvälineiden on syytä olla kestävää materiaalia, sillä huomaat pian niiden putoilevan tiuhaan tahtiin myös lattialle. Ruokailuvälineiden tiputtelu ja sotku kuuluvat asiaan, sillä vauva harjoittelee motorisia taitojaan ja seuraa myös mielenkiinnolla, miten nostelet ruokailuvälineitä lattialta pöydälle. Kestävät, helppohoitoiset ja turvalliset vauvan ruokailuvälineet, kuten lautaset ja pillimukit löydät verkkokaupastamme. Tutustu samalla ostosreissulla myös suloisiin puruleluihin sekä käsin valmistettuihin tuttinauhoihin!

Lisätiedot

Paino 0,150 kg (kilogramma)

Tuotekategoriat