3,95€ Posti pikkupaketti 
4,95€ Postipaketti

Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

Vauvan pillimuki 6 kk+ – silikonia – peach

Vauvan pillimuki 6 kk+ – silikonia – peach

16,95 

Silikoninen pillimuki

Kahvallinen, silikonista valmistettu pillimuki on suunniteltu pienille käsille. Mukissa on kaksi kahvaa, joista pikkuinen saa tukevan otteen. Mukin pehmeä pilli on hellävarainen vauvan ikenille ja hampaille. Irrotettavan kannen ansiosta mukia voi käyttää vielä pitkään myös ilman pilliä.

  • Ikäsuositus 6 kk+
  • Muki on mikroaaltouunin kestävä (ilman kantta)
  • Voi pestä astianpesukoneessa
  • Valmistettu 100 % korkealaatuisesta elintarvikelaatuisesta silikonista.
  • Lämmön vaihtelut -40 °C +200°C
  • Koko: 10,5 cm x 12 cm x 7 cm
  • Tilavuus 150 ml

50 varastossa

Osastot: ,

Vauvan pillimuki kehittää suun motoriikkaa

Silikoninen pillimuki on hyvä vaihtoehto vauvan hampaille ja ikenille. Lisäksi pilli kehittää suun motoriikkaa. Kahvojen ansiosta pikkuinen saa mukista tukevan otteen, jolloin juomaan opettelu käy vaivattomammin. Silikonin pehmeyden vuoksi muki kestää myös kovakouraisempaa käsittelyä, eikä kolhiinnu osuessaan pöytään tai pudotessaan lattialle.

Pillimukin voi ottaa käyttöön puolivuotiaalle vauvalle, sillä tämän ikäinen vauva osaa jo hyvin tarttua esineisiin ja viedä ne suuhunsa. Pillillä juominen vahvistaa kielen taakse suuntautuvaa liikettä ja eriyttää leuan ja kielen liikkeitä toisistaan. Pillimukia suosittelevat myös monet puheterapeutit.

Turvallinen pillimuki vauvalle on valmistettu 100 % korkealaatuisesta elintarvikekelpoisesta silikonista. Muki kestää laajaa lämmönvaihtelua aina -40 asteesta jopa 200 asteeseen asti, joten voit pestä sen astianpesukoneessa ja laittaa ilman kantta myös mikroaaltouniin. Mukin vetoisuus on 1,5 desilitraa. Valikoimastamme löydät myös nokkamukit, purulelut sekä kauniit, käsin tehdyt tuttinauhat.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Tuotekategoriat